Welkom bij ons restaurant

Ons restaurant is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur.
Van 12.00 uur t/m 17.00 uur voor de lunchkaart. Van 17.00 uur t/m 20.00 uur voor onze dinerkaart.
Wij bereiden al onze gerechten met verse producten.

Wij werken samen met lokale leveranciers. Ons brood komt van de Oerse Molenbakker, Onze kaas, brie en rauwe ham van kaasboerderij de Ruurhoeve, melk van boerderijmelk Eersel,

In de asperge tijd komt het witte goud van Kelders uit Veldhoven, de eieren zijn afkomstig van Rondeel uit Wintelre en Kwekerij Huibers voor de aardbeien (in het seizoen).

Lunchkaart
Drie gangen menu
Dinerkaart

Wij zoeken een kok vanaf 1 maart. Werktijden van donderdag t/m zondag van half twaalf tot negen uur. Interesse. Stuur dan je CV naar info@hetcaves.nl